Chiar cand credeam ca Sarbatorile vor trece pe nesimtite, cu clasicele urari si cu imbuibare la fiecare masa, mi s-a intamplat sa am o zi plina de evenimente… Si a fost placut.

Totul a inceput cu o trezire pe la 9 dupa 4-5 ore dormite. Eh.., asta se intampla cand ajungi seara prin Moszkva Cafe; nu te poti abtine de la cafeaua lor.., e prea buna!

Si sa continui… Am plecat desigur spre Garaj unde Cristian avea deja de lucru – intretinere la un Kawasaki Z750. Nici nu m-am apropiat bine de Garaj ca am fost intampinat de o priveliste minunata. Fetele erau in fata si faceau baie de soare…

A fost prima oara cand am vazut noua culoare a Umbrei la lumina soarelui si e de-a dreptul impresionanta. Un fel de vampir emo din Twilight, atat de stralucitoare e… Vampir chiar e un cuvant oarecum potrivit deoarece asemeni unui vampir, e irezistibila si in acelasi timp fatala. Si unde mai pui ca si-a infipt coltii in bugetul meu si a supt pana la ultimul leu?. Dar merita acest sacrificiu.

Fiind o vreme atat de frumoasa am decis sa mai fac ce pot si ce ma pricep asa ca am montat suportii de bagaje si Sisy bar-ul si arata din ce in ce mai bine. Au mai ramas unele detalii de rezolvat, dar per ansamblu, eu zic ca o vom da gata saptamana care vine.

Cam asa arata cu noile accesorii:

Dupa cateva ore, am avut si un oaspete mult asteptat si binevenit – Matei.

Ca orice “garajist” care se respecta, s-a echipat si a incalecat pe “Red fury” ca sa dea cateva ture.

A fost foarte incantat mai ales ca acum bateria era plina si il ducea cu viteza gandului. Abia astept sa mai creasca pentru a-l lua la ture.

Mai pe seara, am avansat putin si am facut ultimele legaturi electrice, montat grilaj radiator si claxon. Desigur, fiind intuneric n-am mai facut poze dar urmeaza cat de curand sedinta foto. Intre timp asteptam vitezometrul si acumulatorul nou.

Bogdan zicea ceva de un polish profesional pentru sticlele semnalizatoarelor si stopului la noul lui atelier asa ca o sa dau curs invitatiei lui cat de curand.

Ah, da… Intre timp Cristi a schimbat bujiile la Kawasaki, a demontat furca fata, schimbat ulei si simeringuri, montat la loc, livrat la Lotus clientului unde in loc de actele motorului i-a inmanat certificatul de garantie al buteliei din Garaj ????

A fost o zi chiar amuzanta, relaxanta si am avut un sentiment placut de implinire. Pentru mine asta inseamna spiritul garajist.

Today was a good day!

Te invit sa dai Like/Share daca ti-a placut articolul
fb-share-icon