EuroTrip2017 PROLOG

Nici nu stiu de unde ar fi mai potrivit sa incep…

De la prima zi, de la luna dinainte, de la accidentul in care era sa-mi pierd viata dar mi-am pierdut doar permisul o perioada…

 

Stiu, o sa incep de la ce m-a inspirat.

Sau mai bine zis, mixul care m-a transformat in acel cineva care intr-o dimineata tarzie de vara si-a incarcat desagii pe motocicleta ca sa plece in lume pe carari nestiute.

 

Am trecut printr-o despartire dureroasa si eliberatoare in acelasi timp.

Cu doar 2 ani in urma, divortul s-a finalizat la fel de rapid pe cat a inceput procedura si din cateva semnaturi, birocratic, era totul rezolvat.

Emotional… mai era cale lunga.

Schimbarea a fost una majora pentru mine si m-a determinat sa incerc lucruri pe care nu avusesem ocazia sau contextul potrivit.

 

Fast forward 2 ani si ajungem in momentul in care, inspirat de Ed March (care are canalul de YouTube C90 Adventures) decid ca ar fi potrivit sa facem o calatorie.

Mai exact, sa calatoresc cu noua mea iubita si cu prietenii mei prin Europa, cu motocicletele.

 

As putea numi aceasta serie din viata mea 2 2 1.

2 pe o motocicleta, 2 motociclete, 1 aventura

 

Cand spun aventura, pentru multi ar putea insemna a iesi din zona de confort, pentru altii a sta la 1 cm distanta de persoana iubita timp de 2 saptamani legate.

Pentru mine a insemnat a-mi pune increderea in mine, in motocicleta si in prietenul meu cu dovedite cunostinte moto-reparatorii.

 

Daca te doare mintea la vederea de cuvinte compuse si nascocite, stai bland ca nu o sa le gasesti (sper) in DEX.

Cateodata, la fel ca in limba americanilor, din 2 cuvinte poti spune povesti intregi pe care e mai eficient si interesant sa le cauti de sensuri in interiorul tau.

 

Iar calatoria asta a fost o calatorie atat in afara granitelor tarii cat si in afara zonei de confort.

Nu doar atat, a fost si o cautare in interiorul meu, lucru pe care inca il mai constat si azi si mi se dovedeste ca a fost cea mai frumoasa calatorie din viata mea… de pana acum.

 

Bun, pentru cei care vor sa treaca la tehnic, cum am ales unde, cu ce, ce bagaj am luat etc.

O sa detaliez la un moment dat si asta. 

Dar pentru cei care ar cocheta cu ideea de a face asa ceva si inca nu au curajul sa o faca, vreau sa spun doar atat:

fara prea multi bani, fara sa stiu cu ce motor voi merge, fara sa mai fi iesit cu motocicleta din tara, fara sa imi fi facut un traseu, fara sa stiu unde voi pune noaptea capul pe perna (sau daca voi avea o perna pe care sa pun capul), am facut un salt in necunoscut, cu increderea ca “ne-om descurca noi”.

 

Esti curios sa stii ce urmeaza?

Urmareste urmatoarea mea postare.

Te invit sa dai Like/Share daca ti-a placut articolul
fb-share-icon